Laat uw zonnepanelen reinigen

De beschikking hebben over zonnepanelen levert u veel rendement op, maar na verloop van tijd zullen ze toch vuil worden. Het is daarom geen gek idee om de zonnepanelen te reinigen, gezien dit de hoge rendement blijft waarborgen. Hoe dan ook zullen zonnepanelen vies worden en de regen helpt flink mee in het schoonmaken, maar het is niet de ideale oplossing.

Er blijft altijd wat achter op de zonnepanelen. Denk dan aan vogelpoep wat enige tijd kost voordat het weg is, of bladeren die blijven plakken, maar ook stofdeeltjes die men niet zo snel ziet. Het zorgt ervoor dat uw zonnepanelen op den duur vies worden en dat heeft een effect op de werking ervan. Daarom raden wij zonnepanelen reinigen aan en daarvoor kan u bij ons terecht.

Specialistische reiniging

Voor zonnepanelen reinigen zetten wij als glazenwasser in Oss specialistisch apparatuur in waarbij wij omosewater gebruiken. De zonnepanelen reinigen met dit water zorgt voor een hoger rendement, maar alleen als het goed wordt uitgevoerd. Wij zijn daarin uw expert, want wij zorgen voor de grondige reiniging.

U zult er weinig van zien, gezien de zonnepanelen veelal op het dak liggen, maar u zult wel merken dat de opbrengst van de panelen weer toe zal nemen. Indirect heeft het dus een effect op uw portemonnee en dat is waarom zonnepanelen reinigen belangrijk is. Dit doen wij voor zeer veel bedrijven en ook voor u gaan wij natuurlijk graag aan de slag.

Zonnepanelen Reinigen

Complete service met onze glazenwasserij

Afgezien van de panelen reinigen zijn wij een all-round zakelijke glazenwasser in Oss en omstreken. U kunt ons dus ook inschakelen voor de reiniging van uw ruiten. Zijn de ramen van uw kantoor toe aan een goede reiniging, maar komt u er zelf niet goed bij. Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Schakel ons in, wij zorgen ervoor dat het weer kraakhelder wordt.

Wij beschikken over alle professionele apparatuur om uw ruiten en zonnepanelen te reinigen voor een optimaal rendement en brandschoon resultaat. Wij kunnen dit op afspraak bij u verzorgen, maar ook kunnen we een periodieke schoonmaakbeurt voor u realiseren. Samen met u kijken we dan naar een regelmatige terugkeer, zodat uw ruiten en zonnepanelen altijd schoon zijn.

Uw zakelijke glazenwasser

Wij leveren onze diensten voornamelijk aan bedrijven. Zo reinigen wij dagelijks kantoren, maar ook andere soorten bedrijfspanden. Hierbij kunnen wij tot 15 meter hoog zonder problemen de reiniging uitvoeren en dat maakt het voor u natuurlijk erg prettig. Dat geeft u immers de garantie op schone ruiten en zonnepanelen.

Meer weten over onze diensten? Een afspraak inplannen of een offerte ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag samen met u na over een effectief plan van aanpak omtrent zonnepanelen reinigen en de bewassing van alle ruiten van uw pand.

Menu