Prachtig schone ruiten met glazenwasserij De Libel

U zoekt een professionele glazenwasserij? Goed nieuws, die heeft u gevonden. De Libel is uw glazenwasser in Oss en omstreken voor de bewassing van alle ruiten, groot en klein, hoog en laag. Wij zijn uw partner voor een eenmalige, maar ook periodieke schoonmaak waarbij wij alle glazen zullen bewassen.

Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfspand er netjes uitziet voor voorbijgangers, maar belangrijker nog: ook voor uw bezoekers. Daarnaast kunt u van binnenuit genieten van mooi zicht, want de ruiten zijn vanzelfsprekend brandschoon en kraakhelder als De Libel langs is geweest. Met ruim 35 jaar ervaring in het vak zorgen wij ervoor dat u altijd schone ruiten heeft.

Onze diensten voor u

Wij richten ons als glazenwasserij op de zakelijke markt, waarbij wij vooral actief zijn in de reiniging van kantoorpanden, bedrijfspanden en soortgelijke. Als ondernemer heeft u geen tijd om uw ramen te reinigen, maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel belangrijk. Dit om aangehaalde redenen. Het is dus logisch dat u een partner zoekt die u goed kan helpen.

Wij zijn graag die partner voor u, want wij kunnen eenmalig de glazen komen wassen, maar ook kunnen we op periodieke basis terugkeren. Bijvoorbeeld eens per twee weken of per maand, zodat u altijd schone glazen heeft. Hierbij kunnen wij de glazen bewassen tot 15 meter hoog en natuurlijk nemen we ook de kozijnen mee. Dit alles streepvrij voor het mooiste zicht.

Glazenwasserij

Uw zonnepanelen reinigen

In aanvulling op de reguliere dienst van ramen wassen bieden wij ook een specialistische dienst aan en dat is zonnepanelen reinigen. Om optimaal rendement uit uw panelen te halen, is het belangrijk om deze eens in de zoveel tijd goed te laten reinigen. De regen helpt veel, maar er zal altijd vuil achterblijven en dat reduceert de optimale werking van de panelen.

Voorkom dat u minder stroom opwekt dan mogelijk is en schakel ons in voor de reiniging van uw zonnepanelen. Dit kunnen we uiteraard combineren met de periodieke glazen bewassing, maar dat is geheel aan u. Wij zijn uw glazenwasserij in Oss en omstreken en wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Direct meer weten?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. De Libel glazenwasserij doet u graag een kostenspecificatie toekomen, zodat u precies weet wat u kan verwachten en waar u rekening mee moet houden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal ruiten, de omvang van het pand en de bereikbaarheid, dus informeer naar alle mogelijkheden.

U kunt ons daar zowel voor bellen als ons een bericht sturen, wij vertellen u graag alles wat u wilt weten. Ook kunnen we u adviseren en als u gelijk een afspraak wilt maken, dan staan wij met de agenda klaar. De Libel is uw zakelijke glazenwasserij in Oss en omstreken!

Menu