Uw glazenwasser in Oss

Is het de hoogste tijd om de ruiten van uw kantoor of pand grondig te reinigen? De Libel is uw glazenwasser in Oss. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in glazen wassen voor bedrijven. U kunt van ons een professionele dienst verwachten waarbij wij op een efficiƫnte en grondige manier al uw ruiten schoonmaken.

Dit is belangrijk om geregeld te doen. Enerzijds kan u dan door heldere ruiten naar buiten kijken, anderzijds zal de lichtinval optimaal zijn. Maar ook draagt het bij aan de uitstraling van uw onderneming. Als bezoekers langskomen staat het natuurlijk erg netjes als de ruiten brandschoon zijn. Om dat te realiseren kunt u De Libel, glazenwasser in Oss en omstreken, inschakelen.

Totale reiniging

Schakel ons in voor de reiniging van uw ruiten en u heeft de garantie op een brandschoon resultaat. Niet alleen richt onze glazenwasserij zich op de ruiten, ook nemen wij de kozijnen mee, waardoor het er nadien weer spic en span uitziet. Uiteraard geheel streepvrij, wat er het netste uitziet. Als glazenwasser in Oss doen wij dit voor veel bedrijven en ook voor u gaan we graag aan de slag.

Wij zorgen voor de volledige reiniging van alle ruiten waar uw pand uit bestaat, zodat het er overal netjes uitziet. In aanvulling daarop kunt u ons tegelijkertijd ook inschakelen voor de zonnepanelen reinigen als u daarover beschikt, bijvoorbeeld op uw platte dak of aan de gevel. Als dat ook gereinigd moet worden, dan nemen we dat direct mee.

Glazenwasser Oss

Periodieke reiniging

Een van onze diensten is een periodieke reiniging, wat er natuurlijk voor zorgt dat uw ruiten altijd schoon zijn. Wij kunnen wekelijks, eens in de twee weken of maandelijks bij u langskomen om alle ruiten te reinigen. Wilt u hier meer over weten, een offerte ontvangen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Als glazenwasser in Oss en omstreken staan wij altijd voor u klaar met onze glazenwasserij en wij kijken graag met u naar een goed plan van aanpak omtrent de periodieke reiniging. Wij zorgen ervoor dat de ruiten dan altijd op een vast moment gereinigd worden en u heeft hier verder geen omkijken naar.

Persoonlijk advies

Gezien elk pand anders is, groot en klein, net zoals dat de ligging invloed heeft op hoe snel de glazen vies worden, is het per pand noodzakelijk om te kijken wat een goede periodieke reiniging zou zijn. Wij komen graag bij u langs om uw pand te bekijken en een inschatting te maken van hoe vaak de reiniging zou moeten plaatsvinden.

Hierin geven wij u persoonlijk advies, zodat u direct helder heeft wat u kan verwachten. Dit uiteraard met een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook kan u per mail uw aanvraag indienen en u ontvangt dan snel een offerte. De Libel is uw zakelijke glazenwasser in Oss en omgeving en wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Menu